Belépő hozzád

Mi kell a stílushoz egy előtérben?
Az első hangulatkép, mikor belépsz egy előtérbe mesél neked és rólad.

Hazaérsz egy fáradt nap után, és kellemes belépni az ajtón, mert az előtér látványa, hangulata összhangban áll veled. Lelked máris megsimogatta valami.
Első persze a funkcionalitás: le tudd tenni a kabátot (fogas?), le tudd venni a cipőt (ülőfelület?), le tudd tenni a kulcsokat, sapkát, sálat, táskát (komód, kosár, gardrób?). Távozáskor tudj vetni egy pillantást magadra (tükör?). No meg lásd is magad a tükörben, ha belenézel (megfelelő világítás, színek?). Ne ázzon fel a padló, ha belépsz vizes cipővel (megfelelő burkolat?)
Azt mondod felejtsem el, mert kicsi a tér? Igen, ekkor jönnek a kompromisszumok, az ötletes helykihasználás, a funkciók áthelyezése más terekbe, de a hangulat akkor is fontos!
Kellemes lesz egy lakás karaktere, ha a helyiségek összhangban vannak egymással, színviláguk vagy stílusuk harmonizál. Jó, ha már a belépő térnek van egy hangulata, ami kifejezi a család stílusát, a tér egyediségét.
A funkcionalitást legtöbben egy gardróbbal oldják meg, de a tér hangulata ezzel ingermentes. Faltól-falig szekrény, ami mindent elrejt egy szűk előtérben igen hasznos lehet. Ha tükröt helyezel rá, még tágítja is a teret.
A stílushoz, a saját hangodhoz kell valami más is. Egy egyedi tükör, fiókos komód, pad, cipőtartó, esőernyő tároló, fogas, ládapad, dekoráció, valami, ami téged fejez ki, amire ha ránézel jó érzéssel tölt el. Valami, aminek a hangulata megismétlődik a lakás több pontján.
Ha már az én oldalamra tévedtél, akkor nem lehet idegen tőled a természetesség a felületekben, a tárgyakban, a virágos minták, egy-egy kedves darab, legyen az bútor vagy csak egy apró tárgy.

Előtérbe belépő hangulatot teremthet egy fiókos komód, ami elrejti a sálat, sapkát, táskát, ernyőt. Rápakolhatod a kulcstartót. Kedvessé teheti a teret egy míves tükör. Egy padláda elrejthet minden különórai zsákot, táskát, kelléket. Egy virágos fogas behozza a természetet, megpihen rajta a tekintet. Egy míves kulcstartó eltakarja a kulcscsomókat.
És nem kell minden virágos legyen! Az otthonosság hangulatát megadja számodra akár egyetlen tárgy is.

NÉZZ KÖRÜL jelenleg gazdára váró, vagy rendelhető KÍNÁLATUNKBAN!

Ha nem szeretnél lemaradni újabb ötletekről, újdonságokról, egyediségekről, vagy kedvezményekről, IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE!